Проведено робочу нараду з керівниками гуманітарної сфери міста

18 листопада 2019

18 листопада відбулася чергова щотижнева нарада з керівниками гуманітарної сфери під керівництвом заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяни Шкуренко.

На початку гуманітарної наради присутні розглянули стан вирішення нагальних питань, що порушувалися на попередніх нарадах.

Розглянули питання освіти, медицини, культури серед яких залишається важливе питання реорганізація медичної галузі.

Енергозбереження у приміщеннях — таке завдання поставила профільний заступник міського голови Тетяна Шкуренко перед керівниками установ, організацій та закладів гуманітарної сфери.

Окрему увагу приділено питанню про оприлюднення інформацій у формі відкритих даних на офіційному веб-сайті Прилуцької міської ради й на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних.

Детально обговорено ряд питань щодо підготовки та проведення міських заходів, а саме: з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи (21 листопада) та з нагоди вшанування пам’яті жертв голодоморів (22-23 листопада).

Значну увагу приділено питанням освіти, культури, спорту, медицини, соціальним та іншим питанням порядку денного.

Начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганна Малиш повідомила, що Управління приймає від прилучан пакет документів відповідно до чинного законодавства щодо призначення субсидій на житлово-комунальні послуги.

У ході засідання розглядалися питання щодо прибирання прилеглих територій та низка інших питань.

Заступник міського голови дала відповідні доручення начальникам відділів й управлінь міської ради та керівникам структурних підрозділів міськради гуманітарної сфери, поставила низку завдань на тиждень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій громадськістю міської ради

Переглядів:55