Школярі міста Прилуки перевірили рівень знань в інтернет-олімпіаді «На Урок»

22 листопада 2019

Із першого жовтня по восьме листопада учасники інтернет-олімпіади «На Урок» (https://naurok.com.ua/olimpiada) безкоштовно перевірили рівень знань із 16 предметів. Загалом виконали завдання пів мільйона юних українців, серед яких 11 232 особи з Чернігівської області. 

11 листопада стало відомо, що прилуцькі учні найкраще впорались із завданнями з таких предметів: фізика, інформатика та математика. Найактивнішою в олімпіаді серед учасників міста стала Прилуцька СШ І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій (231 особа), яка бере участь у олімпіаді третій рік поспіль. Учні брали участь в олімпіаді з таких предметів, як інформатика та трудове навчання. Дітей до змагань готували вчителі Ведмідська Н.М., Бурдюг С.В., Шевель О.С.

Найвищий середній бал за всіма предметами отримали учні Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського. В олімпіаді взяли участь 67 учнів із таких предметів: математика, українська мова та література, біологія, інформатика. Підготували учнів до олімпіади вчителі Кудлай Ю.М., Пожарська Л.В., Василюк О.В., Калюжний М.В., Коробка О.І., Пустотіна Т.О.

Усі учасники проходили олімпіаду онлайн: виконувати завдання можна було де завгодно та у будь-який час. За успішне проходження олімпіади отримали нагороди (сертифікати, свідоцтва та дипломи). Педагоги отримали електронні свідоцтва та подяки за підготовку дітей, які можуть додати до свого вчительського портфоліо. Крім того олімпіада дала можливість учителям побачити та заповнити прогалини у знаннях учнів.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

За інформацією управління освіти Прилуцької міської ради

Переглядів:72