Відбувся семінар працівників культури

04 грудня 2019

У Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці імені В.Г.Короленка 2 грудня відбувся семінар керівників відділів/управлінь культури і туризму райдержадміністрації, міських рад, об'єднаних територіальних громад та директорів міських/районних будинків культури.

З вітальним словом виступив заступник директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації, начальник управління туризму та охорони культурної спадщини Павло Веселов. Рекомендації щодо опрацювання оновлених форм звітності про діяльність клубних закладів №7-НК (річна та зведена річна) за 2019 рік відповідно до Інструкції надала Леся Гимбель, державний експерт Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства культури, молоді і спорту України. Про моделювання перспективної мережі закладів культури розповіла Ліна Артюхова, начальник відділу культурного розвитку та економічних питань Департаменту.


Начальник відділу культури і туризму Прилуцької міської ради Катерина Мовчан виступила з доповіддю “Покращення професійних компетенцій менеджерів культури”.

З доповідями також виступили — заступник директора Чернігівського інституту мистецтв та менеджменту культури Сергій Малишко, головний спеціаліст відділу фінансування та бухгалтерського обліку Департаменту Олена Мартинова, директор Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка Інна Аліференко, провідний спеціаліст відділу культурного розвитку та економічних питанб Департаменту Ірина Дерейчук та головний спеціаліст з питань персоналу Департаменту культури Марія Вознюк.

 

Відділ культури і туризму Прилуцької міської ради

Переглядів: