Працівники місцевого самоврядування відзначили професійне свято

06 грудня 2019

В Україні 7 грудня відзначається День місцевого самоврядування – це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

У демократичному суспільстві саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації суспільних та приватних інтересів, сприяти розв’язанню життєво важливих проблем не тільки місцевого, а й державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами та їх об’єднаннями, сприяти реальній участі людей в управлінських процесах.

З нагоди Дня місцевого самоврядування сьогодні в актовій залі зібралися посадовці, депутати, яким надана честь представляти інтереси територіальної громади нашого міста.

Із щирими словами вдячності за взаєморозуміння та співпрацю до присутніх звернувся секретар міської ради Анатолій Шамрай й побажав усім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її інтереси, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх життєвих планів і сподівань.

У своєму виступі Анатолій Шамрай зазначив, що посадових осіб органів місцевого самоврядування завжди відрізняє високий професіоналізм, цілеспрямованість, відповідальність, творчий підхід. Виразив слова великої пошани та вдячності пенсіонерам, котрі своєю натхненною працею та особистим життєвим прикладом виховували своїх послідовників.

За сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, активну громадську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування Подяками міського голови відзначив депутатів міської ради.

 

З вітальними словами до представників органів місцевого самоврядування звернулася голова мської профспілки держустанов міста Наталія Ленець та вручила грамоти кращим посадовцям.

Шановні колеги!

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, радості, злагоди у родинах, невичерпного ентузіазму та оптимізму!

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів: