Засяяла головна новорічна ялинка Прилук

20 грудня 2019

Новорічні свята завжди несуть з собою якісь особливі відчуття – казки, дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Подібне ж свято більше за всіх очікують саме діти і, напевно, подарувати його – найголовніша місія дорослих.

19 грудня на Центральній площі міста засяяла головна ялинка Прилук, а разом із нею — яскраві новорічні інсталяції.

Уже традиційно святкове засвічення ялинки, на яке прийшли, як діти, так і дорослі, відбулося у День святого Миколая.

Зі сцени з вітальним словом до усіх присутніх звернулася міський голова Ольга Попенко, привітала усіх із прийдешніми новорічними та різдвяними святами, побажала дітлахам здійснення найзаповітніших мрій і бажань та отримання гарних подарунків, а всім дорослим висловила побажання достатку, щастя, благополуччя у родинах, віри у мирне і процвітаюче майбутнє нашої країни, а також побажала, щоб сьогоднішній вечір був гарним початком святкувань.

Вітання з прийдешніми святами також лунали й від помічника народного депутата України Бориса Приходька Ади Могили та голови Громадського руху «Оновлення» Сергія Коровченка. Гості свята вручили солодкі подарунки усім присутнім діткам.

 
Святий Микoлaй та його помічники зaсвітили нoвopiчнi вoгнi гoлoвнoї ялинки міста. Дітвора водила з Миколаєм хороводи біля ялинки та розважалась із веселими звірятами. Дитячі забави довкола ялинки наповнили місто позитивною, дійсно новорічною атмосферою.

У цьому році, завдяки компанії «Епіцентр К», на головній площі міста встановили ялинку висотою 14 м з 3D ілюмінацією та облаштували тематичну фотозону «Зоряне небо». Також на Центральній площі облаштовані два світлодіодні фонтани, а дерева навколо площі засяли святковими вогнями.

 
 
 

Цього святкового вечора нa прилучан нa Центpaльнiй плoщi oчiкувала святкoвa пеpеднoвopiчнa програма, poзiгpaш пpизiв вiд голови Громадського руху «Оновлення» Сергія Коровченка, яскравий виступ гостей відкриття ялинки, які прибули до Прилук на запрошення народного депутата України Бориса Приходька - барабанного шоу «Живі барабани», «вогняне» шоу від театру вогню і танцю “АГНІЙ” тa безлiч пpиємних сoлoдких сюpпpизiв.

 
 
 
 
 
 
 
 

Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:135