Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

03 січня 2020

Сьогодні, 3 січня, міський голова Ольга Попенко провела позачергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

27 грудня 2019 року відбулися конкурси з відбору суб’єктів господарювання, які здійснюватимуть у місті Прилуки відпуск лікарських засобів та харчових продуктів за пільговими рецептами в 2020 році, а також з відбору суб’єктів господарювання, які здійснюватимуть у місті Прилуки відпуск препаратів інсуліну за пільговими рецептами в 2020 році. За результатами конкурсів переміг учасник – ТОВ «Ліки України», аптека №190. Протоколи засідань (додаються).

Тож на сьогоднішньому засіданні розглядалися два питання порядку денного, які стосувалися затвердження протоколів засідань конкурсних комісій з відбору суб'єктів господарювання, які здійснюватимуть відпуск препаратів інсуліну за пільговими рецептами в 2020 році та з відбору суб'єктів господарювання, які здійснюватимуть відпуск лікарських засобів і харчових продуктів за пільговими рецептами в 2020 році.

Доповідачем з винесених питань стала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Шкуренко.

У ході обговорення члени виконавчого комітету прийняли рішення затвердити протоколи засідань конкурсних комісій.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:90