ХІІІ Форум Європа – Україна

13 січня 2020

 

04–05 лютого 2020 року відбудеться ХІІІ Форум Європа – Україна співорганізатором являється компанія «Consulting Group», яка є представництвом Польсько – Української Господарчої Палати в Жевуші. Форум організовується від 2007 року, є одним з ключових заходів Інститутом Східноєвропейських Досліджень. Тема цьогорічного Форуму «Нові можливості, старі загрози». Дебати Форуму Європа – Україна 2020 зосереджуватимуться на ключових питаннях модернізації та розвитку економічного потенціалу України, можливостей регіонів та співпраці з партнерами з Польщі та інших європейських країн.

Основні пункти програми Форуму:

  • 2 насичені дні дебатів та зустрічей;

  • пленарні сесії щодо співпраці з Україною та іншими європейськими країнами;

  • понад 30 панельних дискусій присвячених економічним, політичним та соціальним питанням;

  • східний Ярмарок – можливість презентації фірм та встановлення безпосередніх бізнес контактів;

  • 10 презентацій українських регіонів, окремих галузей економіки та ін.;

  • форум Молодих Лідерів;

  • 2 банкети;

  • зустрічі В2В.

Даний Форум стане місцем зустрічі політиків, представників державної влади, лідерів підприємництва, експертів та журналістів з України, країн – членів ЄС та інших. Очікується більше 800 учасників з різних країн світу. Також будуть організовані планові виїзди на підприємства та огляд виробничих потужностей Жешува. Це допоможе розкрити інвестиційний потенціал Підкарпатського воєводства.

Офіційним підтвердженням участі у Форумі є заповнення учасником реєстраційної форми, яка знаходиться на сторінці http://www.forum-ekonomiczne.pl. Електрона реєстрація складається з двох етапів. У другому етапі реєстрації є можливість обрати та забронювати готель.

Запрошуємо взяти участь у Східному Ярмарку!

Східний Ярмарок – це масштабна виставка, де кожна галузь бізнесу може показати свої товари та послуги. Це унікальна можливість знайти клієнтів та інвесторів. В попередні роки найпопулярнішими на Ярмарку були ІТ технології, фінанси, страхування, будівництво, моторизація та авіація, легка промисловість, HR, а також туризм та спорт. Проте, цей список не є вичерпний і кожен може продемонструвати свої пропозиції та можливості. Для українців участь повністю безкоштовна. Місце проведення: Виставковий Конгрес–Центр Підкарпатського Воєводства, Ясьонка 954, 36-002 Ясьонка.

Відділ інвестицій та міжнародної діяльності Прилуцької міської ради

Переглядів:80