Міський голова звітувала у військовому містечку №12

16 січня 2020

Перший з семи звітів міського голови по мікрорайонах Прилук заслухали 15 січня 2020 року в приміщенні ЗОШ І-ІІІ ст. №12 мешканці військових містечок №12 та №17.

Звіт міського голови Ольги Попенко «Про роботу Прилуцької міської ради за 2019 рік» тривав близько двох годин. Присутніми на заході також були секретар міської ради Анатолій Шамрай, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Малоголова, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Шкуренко, Олександр Сивенко, Руслан Котляр, посадовці міської ради, керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних служб міста, депутати Прилуцької міської ради Надія Дановська, Олексій Гавриш, Євгеній Яценко та Володимир Назім.

У своєму виступі міський голова проінформувала мешканців про напрацювання та здобутки у різних сферах розвитку міста, детально звітувала про використання міського бюджету за звітний період, довела до відома прилучан план діяльності на 2020 рік.

Мешканці мали можливість задати керівництву міста та депутатам нагальні питання життєдіяльності мікрорайону. Здебільшого вони стосувалися вже відомих владі проблем, що перебувають на контролі й виконуються комунальними підприємствами.

Прилучани у своїх зверненнях торкнулися й актуальної теми щодо своєчасного вивезення сміття, а також отримання повідомлень про призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

Депутати Прилуцької міської ради Надія Дановська та Олексій Гавриш та Євгеній Яценко також долучалися до обговорень піднятих жителями мікрорайону питань.

Жодне звернення не лишилося без уваги міського голови чи роз'яснень посадовців міської ради та керівників комунальних підприємств.

Для вирішення нагальних питань мешканців мікрорайону, порушених під час звіту, міським головою дано відповідні доручення посадовим особам міської ради та керівникам комунальних підприємств у межах їх компетенції.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:120