Проведено благодійну акцію «Подаруй дитині свято»

23 січня 2020

"Віддай людині крихітку себе.
За це душа поповнюється світлом..."
Ліна Костенко

19 січня на Центральній площі міста під «Зоряним небом» відділом сім'ї, молоді та спорту міської ради проведено благодійну акцію «Подаруй дитині свято» з метою збору коштів на лікування 4-річної Омельяненко Валерії, хворої на енцифаліт невизначеного типу. Саме в цей світлий день, день Хрещення Господнього, сім'я Валерії сподівається на диво і дитина отримає шанс на повноцінне життя.

На лікування дитини необхідно 68 тисяч євро. Сім'ю прийшли підтримати визначні спотсмени, артисти, громадські організації міста, навчальні заклади, майстрині з «золотими руками», підприємці, художники, молодь міста, зокрема ГО «Молодіжна платформа м.Прилуки», учасники АТО та рідні загиблих АТО, ГО «Єдина родина Чернігівщини». Веселої музичної нотки в атмосферу заходу додали вокальна студія «Артист», Прилуцька дитяча музична школа ім. Л.М.Ревуцького та спортивно-танцювальний клуб «Грація».

Під час акції-аукціону було зібрано більше 22 тисяч гривень. Із початком рекламної кампанії щодо проведення акції відновлено переказ коштів на рахунок мами Валерії.

Людина починається з добра. З давніх - давен добрі стосунки між людьми, взаємодопомога, милосердя були основними у житті, тому сподіваємося, що кошти, зібрані під час заходу, допоможуть крихітній дівчинці.

Дякуємо всім, хто був з нами. Бажаємо всім здоров’я, добра та миру.

 
 
 
 
 

Начальник відділу сім'ї, молоді та спорту міської ради
Олена Опанасенко

Переглядів:69