Відбувся звіт міського голови у мікрорайоні М`ятно-дослідної станції

23 січня 2020

Згідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міський голова не рідше одного разу на рік звітує про свою роботу перед територіальною громадою на відкритій зустрічі з громадянами.

22 січня у приміщенні ЗОШ І-ІІІ ст.№2 міський голова Ольга Попенко відзвітувала перед мешканцями мікрорайону М`ятно-дослідної станції про свою роботу і діяльність міської ради та її виконавчого комітету у 2019 році.

Зустріч із прилучанами тривала близько півтори години. На її початку міський голова наголосила, що завдяки тільки спільним зусиллям влади та громади вдається досягти наміченого. Наголосила, що ми живемо в дуже непростий час, однак це не завадило нашій громаді втілити в життя багато проектів та починань в соціальній і комунальній сферах. Основними напрямками роботи стали покращення стану об’єктів соціальної інфраструктури – заміна вікон та дверей на енергозберігаючі, перекриття та ремонт дахів, встановлення дитячих майданчиків, ремонт внутрішніх санвузлів, придбання меблів для освітніх та інших закладів громади, оновлення старого меблевого устаткування і придбання нового у дошкільних закладах, придбання нового обладнання у медичні заклади міста, а також створення комфортних умов праці в усіх сферах життєдіяльності.

Мешканці мікрорайону мали нагоду спілкуватися як з очільницею міста так і з присутніми депутатами: Олександром Ковніром, Володимиром Назімом та Ігорем Кашпуром.

У ході зустрічі прилучани порушували питання щодо капітального ремонту багатоквартирних житлових будинків, прибудинкових територій, руху громадського транспорту, освітлення вулиць тощо.

За підсумками проведеної зустрічі міський голова дала ряд доручень керівникам відповідних служб присутнім на заході.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:107