Відбулося чергове засідання Громадської ради

28 січня 2020

 У сесійній залі міської ради 28 січня відбулося восьме засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.

З першого питання - «Про надання пільг у грошовій формі на оплату житлово-комунальних послуг» - проінформувала начальник відділу персоніфікованого обліку управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради Вікторія Опарко.

Головний лікар комунального некомерційного підприємства «Прилуцька центральна міська лікарня» Яна Погоріла проінформувала «Про реформу вторинної ланки комунального некомерційного підприємства «Прилуцька центральна міська лікарня».

У ході засідання розглянуті подання голів громадських організацій Прилуцької міськрайонної Спілки ветеранів Афганістану при УСВА Олега Дем’яненка та Володимира Нежиборця ГО «Ветерани Афганської війни та учасники бойових дій Прилуччини» з нагоди 31-ї річниці виводу військ з Афганістану про нагородження Відзнакою міського голови м. Прилуки «За заслуги» членів їхніх організацій.

Члени Громадської ради ухвалили рішення рекомендувати міському голові задовольнити клопотання голів громадських організацій та до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав нагородити Відзнакою міського голови міста Прилуки «За заслуги»:

Переправку Івана Афанасійовича,

Степаненка Володимира Миколайовича,

Білого Григорія Павловича.

Колейка Миколу Васильовича,

Костюка Андрія Андрійовича,

Мартиненка Івана Володимировича.

У питанні «Різне» розглянули звернення члена Артема Бондаренка, члена Громадської організації «Вишиванка» щодо встановлення на перехресті вулиць Київської та Ветеранської світлофора або «лежачого поліцейського» для обмеження швидкості руху автомобілів. У цьому районі розміщені дитяча бібліотека, ДНЗ №15, медичне училище та ЗОШ №2, у зв'язку з тим, що деякі водії порушують правила дорожнього руху трапляється велика кількість нещасних випадків, тому до нього, як члена ГР звернувся директор ЗОШ №2 В.Хомич посприяти у вирішенні даного питання. Члени Громадської ради підтримали звернення Артема Бондаренка, та одноголосно ухвалили рішення підготувати звернення на ім'я міського голови про внесення даного питання на розгляд депутатів Прилуцької міської ради.

Також у процесі розгляду питання «Різне» член Громадської ради Сергій Цибенко повідомив про вихід із членства Громадської ради, у зв'язку з його обранням депутатом Сухополов’янської ОТГ.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:68