Робоча нарада з питань безпеки дорожнього руху

31 січня 2020

Сьогодні, 31 січня, за ініціативи міського голови Ольги Попенко відбулась робоча нарада з керівниками комунальних підприємств, установ міста та т.в.о. начальника Прилуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Сергієм Сторожуком. У ході зустрічі обговорювали питання безпеки дорожнього руху та заходи щодо зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод у місті.

Міський голова наголосила, що після ремонту центральних доріг міста, водії не дотримуються правил дорожнього руху, що в свою чергу призводить росту дорожньо-транспортних пригод. На пішохідних переходах біля шкіл, садочків, медичних та торгових закладів водії ігнорують пішоходів і кількість нещасних випадків невпинно росте. Наголосила на необхідності встановлення “лежачих поліцейських” та світлофорів по вулицях Київській, Костянтинівській та інших центральних вулицях міста.

Сергій Сторожук зазначив, що перевищення швидкості руху водіями призводить до зниження їх уваги й швидкого реагування на дії перехожих тому встановлення саме світлофорів по місту є виходом з даної ситуації. Тільки спільними діями: встановлення світлофорних об’єктів, дорожніх знаків, більшої кількості камер спостереження допоможе правоохоронцям вчасно зреагувати й затримати порушників ДТП.

У ході наради заслухали керівників комунальних підприємств міста та начальника управління освіти, які висловили свої бачення та надали пропозиції до спільного плану дій.

За підсумками проведеної наради міський голова попросила керівника Прилуцького відділу поліції Сергія Сторожука надати пропозиції щодо нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків та кількості камер спостереження.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

 

 

 

 

Переглядів:68