Триває кампанія декларування 2020!

06 лютого 2020

01 січня 2020 року розпочався черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних декларацій за 2019 рік.

Просимо Вас відповідально поставитись до змісту інформації, яку ви зазначаєте у декларації. Обов’язково перевірте інформацію, що відображена у Вашій декларації, після її подання та розміщення в Реєстрі.

Пам’ятайте, що Закон «Про запобігання корупції» передбачає 7 днів для подання виправленої декларації.

Нагадуємо, кампанія з декларування триватиме до 1 квітня 2020 року. Вчасно подана декларація – це Ваш авторитет і Ваш спокій.

Для переходу до Реєстру натисніть на зображення:

Зверніть увагу, що більшість інформації, необхідної Вам для заповнення декларації, міститься у відкритих державних реєстрах:

1. Державний реєстр речових прав на нерухоме майноhttps://kap.minjust.gov.ua/services?product_id=1&is_registry=1&is_registry_ch=-%201&is_free_ch=-1&keywords=&usertype=all&without_login=-1&is_free=-1

2. Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Тут ви можете знайти інформацію для заповнення розділів 8 «Корпоративні права» та 9 «Юридичні особи, кінцевим бенефіціарним власником (контролером) яких є суб’єкт декларування або члени його сім’ї». https://kap.minjust.gov.ua/services?product_id=6&is_registry=1&is_registry_ch=-%201&is_free_ch=-1&keywords=&usertype=all&without_login=-1&is_free=-1

3. Єдиний державний реєстр МВС. Він містить інформацію про транспортні засоби, які перебувають в особи на праві власності чи користування. (https://igov.org.ua/service/1397/general)

4. Реєстр застрахованих осіб Пенсійного фонду України. Такий реєстр містить інформацію про отримані протягом року доходи. (http://portal.pfu.gov.ua/sidebar/Templates/InfoInsurer)

5. Крім того, відомості про доходи можна отримати, сформувавши запит в особистому кабінеті на сайті Державної фіскальної служби за посиланням (https://cabinet.sfs.gov.ua/cabinet/faces/login.jspx)

6. Власникам повітряних суден, а також морського та річкового транспорту радимо перевірити інформацію у Реєстрі цивільних повітряних суден України (http://avia.gov.ua/reyestr-tsivilnih-povitryanih-suden-ukrayini/), Судновій книзі України, Державному судновому реєстрі (http://dsbt.gov.ua/storinka/adminposlugy-0)

7. Інформацію щодо зареєстрованих патентів на винаходи, корисні моделі, промислові знаки та іншу, що необхідна для заповнення розділу 6 «Нематеріальні активи» можна знайти за посиланнямhttp://www.me.gov.ua/Documents/List?lang=uk-UA&id=44de1e87-ad16-476b-b0aa-%208a8a1f8aeb27&tag=VidomostiDerzhavnikhRestriv

 

З правилами користування зазначеними реєстрами можна ознайомитись на сайтах відповідних органів держаної влади. Слід також пам'ятати, що інформація, яка міститься у таких реєстрах, може бути не завжди повною та періодично оновлюється.

 

Матеріали, розроблені НАЗК, для ознайомлення за посиланнями:

https://nazk.gov.ua/rozyasnennya 

https://nazk.gov.ua/rekomendaciyi-do-chergovogo-etapu-elektronnogo-deklaruvannya 

https://nazk.gov.ua/rekomendaciyi-pry-roboti-z-yedynym-derzhavnym-reyestrom-deklaraciy 

https://nazk.gov.ua/poshyrenni-zapytannya-pry-roboti-z-yedrdo 

Відділ по роботі з кадрами Прилуцької міської ради

Переглядів:65