Відбувся звіт міського голови в Центральному мікрорайоні

06 лютого 2020

5 лютого 2020 року в актовій залі міської ради (вул.Київська, 281/А) відбувся звіт міського голови Ольги Попенко. Очільниця міста виступила перед жителями Центрального мікрорайону та проінформувала про роботу Прилуцької міської ради за 2019 рік.

На звіті були присутні посадовці міської ради, керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних служб міста, депутати Прилуцької міської ради Олександр Дуденок, Олександр Дубовик, Володимир Мазуренко, Артем Рожко, Павло Сакадьол, Дмитро Третяченко, Іван Тютюнник, Валентин Харченко та Людмила Ященко.

Міський голова, посадовці та керівники комунальних підприємств відповіли на низку питань мешканців стосовно роботи житлово-комунальної сфери, ремонту багатоквартирних житлових будинків, прибудинкових територій, асфальтування дорожнього покриття вулиць, грейдерування доріг та ремонту й відновлення тротуарів.

Мешканці піднімали питання й щодо закінчення будівництва будинку для літніх людей, надання медичних послуг та дії урядової програми «Доступні ліки», платіжок за опалення тощо.

Також містяни запитали посадовців про нові платіжки за транспортування газу. З даного питання заступник міського голови Руслан Котляр зазначив, що газопровід високого тиску «ГРС Мільки – ГРП Сухополова» є власністю територіальної громади, проте право на експлуатацію газопроводу надано організації, яка має на це відповідну ліцензію.

У ході зустрічі Ольга Попенко надала роз’яснення на ряд поставлених питань, що найбільше хвилюють містян. Жодне звернення не лишилося без уваги міського голови чи роз’яснень посадовців міської ради та керівників комунальних підприємств.

Для вирішення нагальних питань мешканців мікрорайону, порушених під час звіту міського голови, дано відповідні доручення посадовим особам міської ради та керівникам комунальних підприємств у межах їх компетенції.

Перед жителями Центрального мікрорайону про свою роботу також прозвітували депутати Прилуцької міської ради Володимир Мазуренко, Артем Рожко, Іван Тютюнник, Дмитро Третяченко та Валентин Харченко.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:134