Відбувся звіт міського голови в Заудаївському мікрорайоні

10 лютого 2020

Відповідно до графіку, 7 лютого, о 17:00 у приміщенні ЗОШ I-III ступенів № 13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського (вул. Сорочинська, 36) відбувся звіт міського голови Ольги Попенко «Про роботу Прилуцької міської ради за 2019 рік».

Зустріч міського голови з жителями Заудаївського мікрорайону відбулася за участю керівників комунальних підприємств і структурних підрозділів міської ради.

Як і попередні, дана зустріч відбулася у форматі діалогу між міським головою та мешканцями. Майже всіх жителів Заудаївського мікрорайону хвилювали вирішення нагальних питань житлово-комунальної сфери та прийому лікарів у мікрорайоні центром первинної медико-санітарної допомоги.

Очільниця міста, посадовці та керівники комунальних підприємств відповіли на запитання містян, які відносились до їх компетенції, а саме: щодо ремонту та висипки щебенем ґрунтових вулиць, ремонту й асфальтування дорожнього покриття мікрорайону, освітлення та вчасна заміна ламп.

Жодне звернення не лишилося без уваги міського голови чи роз`яснень посадовців міської ради та керівників комунальних підприємств. Для вирішення нагальних питань мешканців мікрорайону, порушених під час звіту міського голови, дані відповідні доручення посадовим особам міської ради та керівникам комунальних підприємств у межах їх компетенції.

Також у ході проведення звіту міського голови перед жителями мікрорайону про свою роботу прозвітував депутат Прилуцької міської ради Валентин Харченко.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:118