Струна кохання золота

13 лютого 2020

Для багатьох людей найбільш урочистою і значущою подією в житті можна назвати весілля, коли два люблячих серця, нарешті, з'єднуються, щоб битися разом довгі роки. У нас на Україні прийнято відзначати святковим дійством не тільки сам день весілля, а також його річниці, відраховуючи час, який пара провела разом.

Золоте, діамантове та платинове весілля відзначають рідко, але якщо вже і відзначають, то це стає дійсно великою та радісною подією для ювілярів та їх родини. Це свято дозволяє відчути згуртованість і єдність їхньої сім’ї.

50-річний ювілей спільного подружнього життя називають золотим невипадково. Золото – один із найцінніших та найміцніших металів, який дістається важко і ще важче загартовується. Так і з подружнім життям: немає нічого ціннішого, ніж зміцнена випробуваннями, здобута терпінням, вірністю та любов'ю сім’я.

12 лютого у міському Будинку культури міський голова Ольга Попенко привітала пари «золотих» ювілярів нашого міста. Ольга Михайлівна побажала винуватцям свята любові, щастя, родинного тепла й радості. Очільниця завжди активно підтримує найкращий скарб нашої громади – золотий її генофонд.

На свято також завітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Руслан Котляр, депутат обласної ради від ВО «Батьківщина» Віта Солорєва та помічник народного депутата України Бориса Приходька Ада Могила. Під час свята почесні гості висловили слова привітань для ювілярів та разом з міським головою Ольгою Попенко вручили цінні подарунки номінантам.

Номінація «Безмежний світ родинного тепла»

 
 
 
 
 

Номінація «Ти і я – то два крила, що у небо щастям линуть»

 
 

Номінація «Сім’я – це домівка, де сміється душа»

 
 
 

Номінація «Щасливі ми, що є про що згадати, щасливі ми, що є згадати з ким»

 
 

Свої вітання «золотим» ювілярам дарували також народний фольклорний аматорський колектив «Калина» міського Будинку культури та хор ветеранської організації міста.

 
 
 

Після святкових привітань концертну програму продовжив виступ вокального квартету «Гетьман». Талановиті артисти подарували музичні вітання гостям свята та заповнили зал міського Будинку культури неймовірно позитивною атмосферою.

 
 

Зустріч пройшла за ініціативи та підтримки міського голови Ольги Попенко, громадської організації «Прилуцька міська організація «Ветеранів України», яку очолює Георгій Хотін, народного депутата України Бориса Приходька і громадського діяча, лідера громадського руху «Оновлення» від ВО «Батьківщина» Сергія Коровченка.

Золоте весілля – свято сімейне, тож бажаємо нашим ювілярам, щоб таким же складом вся родина святкувала ще не одну таку річницю. Нехай кожен новий день приносить вам безліч хороших емоцій, а з щасливих облич ніколи не зникають посмішки.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Фото: Максим Савченко

Переглядів:138