Відбулася сесія міської ради

14 лютого 2020

13 лютого у сесійній залі міської ради відбулося чергове пленарне засідання 65 сесії Прилуцької міської ради 7 скликання.

У ході засідання депутати ухвалили рішення надіслати звернення до Президента України ЗЕЛЕНСЬКОГО В.О., Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг щодо усунення проблем, зумовлених змінами в оплаті послуг з постачання та розподілу природного газу, а також звернення до Президента України ЗЕЛЕНСЬКОГО В.О. та Верховної Ради України щодо проведення Всеукраїнського референдуму про запровадження ринку землі в Україні.

Депутатський корпус розглянув всі питання, внесені до порядку денного, заслухав доповідачів та прийняв відповідні рішення.

На розгляд виносилися проекти рішень, які стосувалися діяльності комунальних підприємств міської ради, питань розвитку інфраструктури та благоустрою міста, земельних питань, міських цільових програм та інших сфер міського господарювання.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

65 сесії Прилуцької міської ради 7 скликання

1. Про інформацію керівника Прилуцької місцевої прокуратури щодо організації боротьби зі злочинністю та правопорушеннями в місті Прилуки за підсумками 2019 року.

2. Про звернення до Президента України ЗЕЛЕНСЬКОГО В.О., Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг щодо усунення проблем, зумовлених змінами в оплаті послуг з постачання та розподілу природного газу.

3. Про звернення до Президента України ЗЕЛЕНСЬКОГО В.О. та Верховної Ради України щодо проведення Всеукраїнського референдуму про запровадження ринку землі в Україні.

4. Про затвердження міської цільової Програми «Надання населенню вторинної медичної допомоги на 2020 рік» у новій редакції.

5. Про виконання бюджету міста за 2019 рік.

6. Про внесення змін до рішення міської ради від 21 грудня 2018 року №37 «Про бюджет міста на 2019 рік» (51сесія 7 скликання).

7. Про проведення конкурсу з визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитних рахунках у 2020 році.

8. Про зміни бюджетних призначень міського бюджету.

9. Про виділення коштів.

10. Про Доповнення до Плану діяльності Прилуцької міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.

11. Про визначення закладу загальної середньої освіти міста для формування мережі ліцеїв академічного спрямування.

12. Про дію рішення міської ради від 25 жовтня 2019 року №3 «Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої освіти та дітей у закладах дошкільної освіти міста у 2020 році».

13. Про затвердження міської цільової Програми «Сприяння розвитку матеріально-технічної бази закладів охорони здоров'я м. Прилуки на 2020 рік».

14. Про затвердження міської цільової Програми «Надання медичних послуг дитячому населенню на 2020 рік» у новій редакції.

15. Про затвердження міської цільової Програми «Надання стоматологічної допомоги мешканцям м.Прилуки на 2020 рік» (нова редакція).

16. Про затвердження міської цільової програми «Забезпечення санаторно-курортним лікуванням осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, 3 категорії на 2020-2022 роки».

17. Про затвердження списку учасників бойових дій, які мають пільги відповідно до міської Програми «Пільги місцевої влади на оплату житлово-комунальних послуг та послуг зв’язку учасникам бойових дій, які брали участь у антитерористичній операції, сім’ям воїнів загиблих (померлих) в Афганістані та під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, інвалідам по зору – членам УТОС, спілці ветеранів Афганістану на 2019 – 2021 роки».

18. Про роботу виконавчого комітету Прилуцької міської ради за ІV квартал 2019 року.

19. Про внесення змін до міської Програми «Відключення житлових будинків від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання в м. Прилуки на 2016-2020 роки», затвердженої рішенням Прилуцької міської ради (13 сесії 7 скликання) від 29 червня 2016 року № 12.

20. Про затвердження міської цільової Програми «Фінансування робіт та послуг з розробки містобудівної документації, проектів об'єктів будівництва, благоустрою територій та землевпорядних робіт у м. Прилуки на 2020 рік».

21. Про інвентаризацію земель території Прилуцької міської ради.

22. Про Молодіжну раду при Прилуцькій міській раді.

23. Про виконання зауважень та пропозицій, доручень виборців, озвучених депутатами на 63 сесії міської ради 7 скликання від 26 листопада 2019 року при розгляді питання «Різне».

24. Про передачу майна.

25. Про визначення суб’єктів оціночної діяльності.

26. Про створення депутатської групи.

27. Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок.

28. Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення власникам об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цих ділянках.

29. Про надання земельних ділянок учасникам АТО.

30. Про вирішення питань землекористування.

31. Різне.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Результати голосування 65 сесії Прилуцької міської ради 7 скликання (Завантажити).

Переглядів:125