Дорогі, милі та чарівні жінки!

08 березня 2020

Прийміть найщиріші вітання з нагоди прекрасного свята краси і любові – Міжнародного жіночого дня 8 Березня!

Дуже символічно, що жіноче свято припадає саме на початок весни. Чарівна пора, коли прокидається і розквітає все навколо. Коли розквітають і жінки – як ніжні весняні квіти, як найпрекрасніше творіння Всевишнього, найкраще, що є на Землі.

Сьогодні жінки беруть активну участь у всіх сферах життя нашого міста, вносять неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток всієї країни в цілому. Але у першу чергу світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом світу, домашнього вогнища, сімейного благополуччя. Тому за всіх часів найтепліші і ласкаві слова були присвячені саме жінці.

Жінка одночасно може бути турботливою мамою, сильним керівником, лагідною дружиною, надійним професіоналом та воїном, здатним захищати рідну землю. Сучасній жінці підвладно все. Проте, як і багато віків тому, більш за все їй потрібне кохання рідної людини, любов і повага дітей, шана та турбота друзів.

Усе найдорожче, що є у нашому житті пов’язане з жінкою – ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі доньки й онучки!

Попри складну ситуацію в Україні ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до дій задля єдності, цілісності, миру в нашій державі.

Шановні жінки, висловлюю вам вдячність за працю на благо нашого міста, за підтримку та душевну щедрість. Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового свята! Нехай ваші турботи будуть приємними, а кожен день – зігрітий щастям, присутністю рідних, близьких, коханих, наповнений новими відкриттями та здобутками! Нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, а весна дарує вам радість, впевненість, щастя і любов та мир!

Зі святом вас, дорогі жінки!

З повагою міський голова Ольга Попенко

Переглядів:118