Шановні працівники комунальної галузі!

13 березня 2020

Кожного року у третю неділю березня ми відзначаємо День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Цей день — це вияв уваги до людей, які своєю працею створюють затишок, тепло і комфорт у наших домівках, які щодня докладають усіх зусиль, щоб прилучани бачили чисті та охайні вулиці, двори та під’їзди. Ваша робота – як повітря. Поки вона виконується – її не помічають, та кожен мінімальний збій у цій системі відразу викликає шквал емоцій у споживачів. Дуже багато залежить у вашій роботі від «посмішок клієнтів», простіше кажучи, від подяки споживачів, які цінують і поважають працю робітників цієї галузі. Адже комунальники працюють для людей, а в цьому «дуеті» кожна сторона має свої функції. Завдяки наполегливості, працьовитим рукам та мудрості, незважаючи на всі негаразди сьогодення, населення має охайно прибрані двори,стабільно забезпечується водою та теплом, підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, каналізаційного та шляхового господарства, проводиться ремонт житла, благоустрій та озеленення вулиць і скверів тощо.

Тож зичимо, щоб у ваших відносинах із споживачами завжди панувала атмосфера партнерства та взаєморозуміння. Бажаємо всім працівникам обслуговуючих підприємств та комунальних служб міста та їхнім родинам добра, здоров’я, благополуччя та витримки. Зичимо фінансової стабільності, єдності в досягненні цілей, мудрості керівникам та згуртованості колективам!

Нехай щедрою до вас буде доля, оминають життєві негаразди. Будьте щасливі!

З повагою міський голова Ольга Попенко

 

15 березня своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Свято встановлено в Україні «…на підтримку ініціативи працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, а також професійних спілок…» згідно з Указом Президента України «Про День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення» від 15 лютого 1994 року № 46/94.

Тож сьогодні, 13 березня, напередодні свята міський голова Ольга Попенко разом із заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Русланом Котляром завітали з привітаннями до колективів комунальних підприємств міста: КП електромереж зовнішнього освітлення “Міськсвітло” (директор — Шаповал Євген Дмитрович),

КП “Послуга” (в.о. директора — Страхов Сергій Володимирович),

 
 

КП “Прилукижитлобуд” (начальник — Голік Людмила Валеріївна),

 
 

КП “Прилукитепловодопостачання” (директор — Гавриш Андрій Анатолійович)

 
 

та КП комбінат шкільного харчування “Шкільний” (директор — Бублик Наталія Іванівна).

Ольга Попенко подякувала працівникам галузі за роботу та вручила Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради. Міський голова наголосила на тому, що саме вони роблять сучасним, красивим та затишним наше улюблене місто. Також підкреслила, що не дивлячись на всі труднощі та негаразди, які сьогодні переживає наша країна, працівники житлово-комунальної сфери міста віддані своїй справі.

Ще раз вітаємо всіх комунальників зі святом і бажаємо нових професійних здобутків, миру, злагоди, витримки, оптимізму і всіх благ!

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

​​​​​​​

Переглядів:104