Для боротьби з коронавірусом депутати Прилуцької міської ради виділили 3 млн.грн.

26 березня 2020

Сьогодні, 26 березня, з метою виділення коштів на придбання необхідного медичного обладнання для організації попереджувальних заходів з недопущення інфікування та розповсюдження коронавірусу проведено шістдесят сьому (позачергову) сесію міської ради 7 скликання. На засіданні зібрались 22 депутати.

Основним питанням, яке розглянули депутати, це спрямування коштів міського бюджету у розмірі 3 млн.грн. на придбання медичного обладнання та засобів захисту, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19).Для фінансування вчасних закупівель медичного обладнання затвердили міську цільову Програму «Надання населенню вторинної медичної допомоги на 2020 рік» у новій редакції.

Також у ході сесії, зважаючи на ситуацію, яка склалась у нашій державі, та з метою недопущення поширенню коронавірусної хвороби, депутати одноголосно внесли зміни до Регламенту Прилуцької міської ради 7 скликання ухваливши рішення - пленарні засідання ради проводити дистанційно у разі неможливості з об’єктивних причин проводити засідання ради у сесійній залі .

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:101