Шановні працівники засобів масової інформації!

05 червня 2020

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня журналіста.

У сучасному прогресивному світі ви завжди ідете в ногу з часом, але водночас не забуваєте своєї основної місії — робити світ близьким, цікавим та зрозумілим для кожної людини.

Своїм професіоналізмом та дотриманням непохитних принципів достовірності і відповідальності ви постійно стоїте на сторожі правди і віри.

Цей день - особливий для всього нашого суспільства. Адже свобода слова, вільна преса, достовірна інформація — це невід'ємні атрибути відкритого демократичного життя. Вони мають велику цінність для кожної людини, яка хоче жити своїм розумом, самостійно приймати рішення і нести за них відповідальність.

Це свято, без перебільшення, є загальнонаціональним, оскільки саме журналісти пишуть історію сьогоднішнього дня і забезпечують право громадян на одержання найбільш повної і точної інформації.

Як і багато років тому, залишаються незмінними три фундаментальні ознаки якісної журналістики: талант, совість і відповідальність перед суспільством.

В день професійного свята бажаємо вам, дорогі журналісти, всім, хто сповна відданий покликанню нести в народ високе Слово правди, віру в майбуття і соціальний оптимізм, доброго здоров’я і творчих успіхів, шани від людей, сімейних гараздів та особистого щастя! Сподіваємося, що ваше друковане та публічно мовлене слово завжди нестиме людям прагнення до злагоди, оптимізму, впевненості у майбутньому.

Бажаємо вам родинного тепла і гарних журналістських тем!

З повагою
міський голова Ольга Попенко

Переглядів:123