back

Відбулося навчання для спеціалістів управління персоналом

17 червня 2020

17 червня 2020 року відбулося навчання у дистанційній формі за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації для керівників апарату районних державних адміністрацій, керуючих справами виконавчих апаратів міських ради міст обласного значення, начальників відділів (завідувачів секторів), спеціалістів управління персоналом структурних підрозділів обласної державної адміністрації, апарату районних державних адміністрацій, на яких покладено обов'язкищодо здійснення кадрової роботи.

Участь у навчанні брав начальник відділу по роботі з кадрами міської ради Олег Касьян.

Темою для навчання було визначено “Основні засади реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування”.

У ході онлайн-зустрічі учасники навчання обговорили запроваджені новації в законодавстві про державну службу та концепцію реформування системи оплати праці державних службовців.

Начальник Міжрегіонального управління Нацдержслужби у м.Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Олександр Якубенко презентував посадовцям нову форму особової картки державного службовця та пояснив особливості її оформлення.

Також учасники обговорили питання призначення на державну службу шляхом укладання контракту та новації у сфері професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Відділ інфомаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:177