Шановні медичні працівники!

19 червня 2020

Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем медичного працівника!

Це свято відзначають тисячі лікарів, парамедиків, медичних сестер, лаборантів, санітарок – всі ті, хто стоїть на варті здоров’я прилучан.

Ваша праця – це велике служіння на благо людей. Кожен з вас самовіддано охороняє найбільші цінності, даровані людям, – життя та здоров’я. Ваш високий професіоналізм, вірність своїй справі, милосердя дозволили багатьом людям повернутися до активної діяльності, набути впевненості у завтрашньому дні, знову відчути радість життя.

І хоч сьогодні відбувається кардинальне реформування галузі, вірю, що незважаючи на всі труднощі та перешкоди, нам вдасться збудувати ефективну систему охорони здоров’я, яка гарантуватиме пацієнтам якісну й доступну медичну допомогу, а медикам – належний соціальний статус і рівень оплати праці.

Впевнена, що складні випробовування, які сьогодні випали на долю всього українського народу, повинні об’єднати нас, зробити сильнішими, мудрішими, людянішими.

Висловлюю величезну вдячність всім медичним працівникам і ветеранам медицини за невтомну благородну працю, самопожертву, відданість своїй професії.

Дорогі медики! Зичу вам міцного здоров’я, радості, родинного затишку, великого людського щастя, злагоди в родинах та непохитної відданості обраній професії. Нехай здійснюються мрії і задуми, віра та оптимізм будуть вірними супутниками у житті, а праця завжди приносить радість і задоволення.

Божого вам всім благословення та успіхів на професійній ниві! І дай вам Боже, щоб у боротьбі із хворобами ви завжди виходили переможцями.

З повагою
міський голова Ольга ПОПЕНКО

Переглядів:120