22 червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

22 червня 2020

Недільний ранок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців. У цей день розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу, яка забрала життя кожного п'ятого співвітчизника. День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи.

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Цей день нагадує нам про всіх загиблих в боях, закатованих у нацистській неволі, померлих у тилу від голоду та поневірянь.

Міський голова Ольга Попенко, секретар міської ради Анатолій Шамрай, заступники міського голови Тетяна Шкуренко та Олександр Сивенко, представники Прилуцької міської організації ветеранів України, посадовці міської ради поклали квіти до вічного вогню у парку Слави та вшанували пам'ять жертв війни хвилиною мовчання.

 
 
 

Сьогодні, потерпаючи від кривавої військової агресії на сході країни, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Кращі сини і доньки українського народу знову, зі зброєю в руках, захищають наші кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір.

Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим героям!

Відідл інформаціної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:116