Шановні прилучани!

26 червня 2020

Сердечно вітаю з надзвичайно важливим святом нашої держави – Днем Конституції України!

Прийняття у 1996 році Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

Саме цього дня ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України. Конституція визначила найціннішим життя людини, її здоров’я, честь і гідність, надала кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання. І обов’язок кожного українця – поважати Конституцію та дотримуватися її законів. Адже тільки так ми зможемо забезпечити подальший розвиток України як держави демократичної, рівноправної зі світовою спільнотою.

Цього світлого й урочистого дня бажаю вам міцного здоров’я, родинного тепла і добробуту. Нехай скінчиться війна і запанує злагода на нашій землі. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї. Зичу творчого натхнення, нових перемог та невичерпної віри у велике майбутнє українського народу!

З повагою
міський голова Ольга Попенко

Переглядів:117