Прилуки серед «Кращих практик молодіжної роботи Чернігівщини 2020»

03 липня 2020

Без жодного сумніву, робота в сфері розвитку молодіжної політики, активізації участі молоді у житті громади, волонтерства — це ще один крок у напрямку розбудови потужного демократичного суспільства України, де голос кожного має вплив, а рівність і різноманіття є невід'ємними складовими розуміння сучасного життя.

У травні 2020 року Чернігівським обласним молодіжним центром було оголошено Конкурс кращих практик молодіжної роботи регіону. Відділом сім'ї, молоді та спорту міської ради було подано на розгляд конкурсної комісії ряд проєктів, реалізованих в місті Прилуки.

Напередодні Дня молоді заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван разом з директором Департаменту сім’ї, молоді та спорту Андрієм Кужелем привітали учасників Форуму «Кращі практики молодіжної роботи Чернігівщини 2020» та вручили Подяки за вагомий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в Чернігівській області та з нагоди Дня молоді відділу сім'ї, молоді та спорту міської ради, Прилуцькому міському центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Прилуцькій міськрайонній громадській організації «Прилуцький козацький курінь імені Івана Сірка» та громадській організації «Молодіжна платформа м.Прилуки».

Прилуцьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з відділом сім'ї, молоді та спорту міської ради презентовано проєкт «Відкрита міська спартакіада серед дітей та молоді з особливими потребами» у розділі «Інклюзивний розвиток (включення вразливих груп молоді)».

Відділом сім'ї, молоді та спорту міської ради спільно з громадською організацією «Молодіжна платформа м.Прилуки» презентовано проєкт «Благодійна акція-аукціон «Подаруй дитині свято» у розділі «Волонтерство».

Прилуцькою міськрайонною громадською організацією «Прилуцький козацький курінь імені Івана Сірка» презентовано проєкт «Вишкільно-патріотичний табір для молоді «Козацька січ імені Івана Сірка» у розділі «Патріотичне виховання».

Кожен проєкт – це частинка душі. Попереду на нас усіх чекає багато викликів як сучасності, так і минулого й майбутнього. Ми працюємо для нового покоління та його розвитку.

Бажаємо успіхів у реалізації подальших ідей та проєктів!

Відділ сім'ї, молоді та спорту міської ради

Переглядів:121