В Чернігівській області триває набір учасників до першого в регіоні бізнес-інкубатора

14 липня 2020

Центр підтримки підприємництва інновацій та стартапів Chernihiv Business Hub запрошує до участі в освітній Інкубаційній програмі, яка реалізовуватиметься з 27 липня по 2 жовтня 2020 року на базі інноваційних просторів Business Hub Chernihiv Region (м. Чернігів, вул. Преображенська, 12).

Для участі в програмі не обов’язково бути зареєстрованим підприємцем, достатньо мати бажання та наполегливість втілити свій бізнес-концепт у життя.

Учасники Інкубаційної програми матимуть всебічний супровід менторів, тренерів та експертів з Чернігівської ТПП, НУ "Чернігівська політехніка",  Чернігівського ІТ кластеру у розробці, започаткуванні та реалізації власної конкурентоспроможної бізнес-ідеї.

Випускники інкубаційної програми стануть частиною зростаючої спільноти резидентів Business Hub Chernihiv Region; матимуть можливість отримати пільгове місце у коворкінгу (Business Hub Chernihiv Region), а також експертну підтримку на перших етапах реалізації розробленої операційної стратегії.

Для того щоб стати учасником - достатньо заповнити аплікаційну форму за посиланням https://forms.gle/5dVPdLWqTrYDd14C6  до 19.07.2020.

За результатами поданих заявок  20.07.2020 відбудеться засідання Журі та 22.07.2020 буде оголошено фіналістів.

До участі в Інкубаційній програмі буде запрошено до 5 команд по 3 особи або до 15 осіб.

Перевага надаватиметься командам з 2-3 осіб, однак також не виключається можлива індивідуальна участь. Ключовий критерій для відбору – якість та конкурентоспроможність поданої ідеї.

Учасники, які будуть відібрані до Програми, мають виконати умови договору, який укладається на отримання освітніх послуг.

В зв’язку з цим, просимо поширити зазначену інформацію щодо участі в Інкубаційній програмі серед зацікавлених осіб, які хочуть займатися бізнесом та мають конкурентоспроможну бізнес-ідею.

За довідками просимо звертатись за телефоном +380937138485 або на електронну адресу [email protected](контактна особа – Анастасія Кучерява).

 
 
 
 
Переглядів:121