Прилуки очолили рейтинг найкращих громад Чернігівщини

22 липня 2020

Фондом "Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу" сформовано черговий рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України.

Наразі опубліковано кращі двадцятки громад по регіонам, а вже найближчим часом буде опубліковано рейтинг найкращих 200 громад України.

Презентовано 20 найкращих громад Чернігівської області станом на 01.07.2020.

Рейтинг враховує 40 критеріальних показників та відображає інвестиційну привабливість громад у 2020 році.

Оцінено по області 58 громад.

Оцінено по Україні 1540 громад.

Довідково: головною метою Фонду є відпрацювання дієвої структури допомоги малим містам, селищам та об’єднаним територіальним громадам в ініціації, плануванні, втіленні проектів власної модернізації енергетичного та фінансового менеджменту, енергозбереження, сталого розвитку, економії власних ресурсів тощо.

В рамках проектів Фонду, групою українських та європейських експертів були розглянуті та визначені варіанти та моделі співпраці владних структур, МФО, технічних експертів, громадських організацій, які нададуть додаткову можливість фінансування короткострокових та довгострокових проектів в галузі енергоефективності та сталого розвитку для малих міст та новостворених об’єднаних територіальних громад України.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:129