Дорогі випускники!

30 липня 2020

Непомітно промайнули шкільні роки. Залишилися в минулому уроки, наповнене подіями шкільне життя. За час навчання в школі ви отримали безцінний багаж знань і досвіду, який обов'язково допоможе вам вибрати правильну дорогу в житті. Сьогодні перед вами відкриваються двері у великий світ з масою можливостей для вибору професії й продовження освіти.

Збережіть у собі бажання до отримання знань і нових відкриттів. Не потрібно боятися труднощів, які будуть зустрічатися на шляху. Долайте їх сміливо! Вірте в себе, прийте рішення, будьте небайдужими й активними. А головне - будьте добрими, порядними й чесними людьми. Нехай ваші успіхи поза школою, працьовитість, ділова й творча ініціатива стануть найкращою подякою вашим сьогоднішнім наставникам - учителям.

Щира подяка всім педагогам міста за щоденну віддану працю, за терпіння й віру в здібності й таланти кожного учня, за знання й досвід, за те, що були щирими друзями та порадниками своїм вихованцям.

Хочу привітати й батьків сьогоднішніх випускників. Разом зі своїми дітьми ви пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи першим здобуткам та підтримували у хвилини невдач, своєю безмежною та відкритою любов’ю надавали сил і натхнення на нові звершення.

Шановні випускники, прийміть найщиріші вітання з нагоди отримання першого важливого документа про освіту! Бажаю вам міцного здоров’я, мирного неба, віри у завтрашній день, творчої наснаги та впевненості у власних силах. Нехай з вами завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Переконана, що ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до рідної домівки, а набуті знання й уміння ви вміло спрямуєте на благо рідного міста та всієї України! Нехай успіхом закінчуються всі ваші починання! 

З повагою
Міський голова Ольга Попенко

Переглядів:133