Перевірили готовність загальноосвітніх закладів міста до початку нового навчального року

20 серпня 2020

Комісія з вивчення стану готовності навчальних закладів міста до нового навчального року на чолі із заступником міського голови Тетяною Шкуренко 19 серпня відвідала освітні заклади міста.

 
Члени робочої комісії особливу увагу зосередили на готовності закладів до роботи в умовах адаптивного карантину та епідситуації через COVID-19, а саме створення безпечного освітнього простору та належних умов перебування дітей у закладах, що передбачені Тимчасовими рекомендаціями щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину.
 
 

Перевірено навчальні класи, шкільні їдальні, харчоблоки, майстерні, спортзали та спортивні майданчики, підвали та евакуаційні виходи, порядок дотримання правил пожежної безпеки під час навчально-виховного процесу.

 

У всіх закладах освіти завдяки спільним зусиллям міської ради, меценатів, батьківської громадськості та педагогічних колективів проведено великий обсяг ремонтних робіт. У деяких установах ремонтні роботи тривають.

За результатами перевірок надано рекомендації керівникам навчальних закладів щодо усунення недоліків.

Ураховуючи необхідність додаткової підготовки до організації роботи в закладах освіти міста та відповідно часу для забезпечення виконання всіх рекомендацій, ухвалено рішення щодо проведення об’їзду шкіл, гімназій та позашкільних закладів 31 серпня, безпосередньо перед початком навчального року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:113