Шановні підприємці! Прийміть найщиріші поздоровлення з Вашим професійним святом!

04 вересня 2020

У цей день слова вдячності адресую енергійним, ініціативним людям, що зуміли організувати, успішно розвинути свою справу і своєю невтомною працею активно сприяють поступальному розвитку нашого міста.

Знайти і міцно зайняти своє місце в економіці міста, втілювати в життя нові ідеї та проекти – це талант і одночасно велика праця, гідна пошани і підтримки. Ви займаєтеся по-справжньому важливою і відповідальною роботою! Завдяки вашій щоденній наполегливій праці й професіоналізму будується основа успішної економіки міста. Адже саме ви сприяєте наповненню бюджету, створенню нових робочих місць.

Шановні підприємці, ми високо цінуємо ваш внесок у забезпечення економічної та соціальної стабільності.

Сьогодні ми вибудовуємо відносини взаємодовіри та взаємодопомоги між бізнесом та владою, взявши за основу принципи партнерства. Хочу подякувати підприємцям, без підтримки та спонсорської допомоги яких не можливо уявити діяльність громади. Переконана, що спільними зусиллями зможемо досягти економічного процвітання нашого славного міста - Прилуки.

Тож дозвольте у цей святковий день побажати всім вам невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів, мудрості в справах та процвітання бізнесу, стабільності, добра й благополуччя вам і вашим родинам!

З повагою

Міський голова Ольга Попенко

Переглядів:109