Кращі в області

15 вересня 2020

На Чернігівщині відзначили кращі бібліотеки області 2019 року. Переможцем у номінації «Краща бібліотека року» за підсумками обласного рейтинг-конкурсу серед дитячих книгозбірень визнана Прилуцька міська бібліотека для дітей імені П. Білецького-Носенка.

Відповідний конкурс проводять щорічно. Його метою є підвищення якості інформаційно-бібліографічної діяльності, представлення досягнень, визначення кращих інновацій, ідей, які сприяють ефективній роботі, утвердженню іміджу бібліотеки, виявлення та стимулювання творчої ініціативи працівників.

До речі, бібліотека вже втретє отримує Диплом переможця обласного рейтинг-конкурсу, періодично підтверджуючи своєю роботою високе звання.

Зазвичай бібліотека у пересічних громадян асоціюється з тихим місцем, де на полицях стоять книги. Але сучасна бібліотека, це не лише видача книжок читачам, а й постійні просвітницькі проекти, навчальні програми, конкурси, безкоштовний перегляд фільмів, брейн-ринги, квести, видавнича діяльність, зустріч з видатними земляками…

Завідуюча МБД Гнатів Є.В.

Кинигозбірня постійно бере участь у державних програмах і реалізує власні. У 2019 році бібліотека працювала за профорієнтаційним проектом «Профі-клас», проектом «Бібліокінозал», «Бібліоліто», розпочала новий проект: «Творча зона у бібліотеці». У 2019 році бібліотекою було підготовано до друку та видано інформаційно-бібліографічний довідник «Почесні громадяни Прилук».

 

Дружній колектив бібліотеки завжди знайде чим порадувати відвідувачів закладу різного віку і з різними вподобаннями. Тож відвідайте книгозбірню найближчим часом і переконайтеся в цьому.

Наталія Сич, головний бібліотекар ПМБД ім. Павла Білецького – Носенка.

Переглядів:128