Шановні ветерани, дорогі прилучани!

18 вересня 2020

Щиро вітаю вас із 77-ю річницею визволення нашого рідного міста Прилуки від нацистських окупантів.
У цей день ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих фронтовиків, віддаємо данину поваги й шани оборонцям та визволителям рідної землі.

Час минає, але в пам’яті поколінь навіки залишається ваш, дорогі ветерани, приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, у таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Перемоги.

У цей нелегкий для країни час ваш подвиг додає нам сил та наснаги в боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми шануємо й пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від нацистських окупантів, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність на сході держави.

Шановні визволителі, дозвольте від усього серця побажати вам миру, довгих років життя, затишку в родинах, наснаги та оптимізму! Нехай кожен ваш день буде сонячним та щасливим! Міцного вам здоров’я, любові та уваги рідних.

З повагою

міський голова Ольга Попенко

Переглядів:112