Військовій частині А4245 65 років

28 вересня 2020

25 вересня відбулися урочистості з нагоди відзначення 65-річчя з дня заснування військової частини А4245.

 

Першим до особового складу і гостей звернувся з теплим словом наставника командир військової частини А4245 полковник Юрій Лісняк.

Привітати зі святом відданих воїнів і ветеранів частини завітала міський голова Ольга Попенко. Подякувала за сумлінне виконання службових обов’язків, побажала здоров’я та наснаги військовослужбовцям, їх сім’ям та вручила Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради.

 
 

Також під час мітингу командування частини оголосило святковий наказ, про нагородження кращих військовослужбовців. В списку нагороджуваних були офіцери, військовослужбовці за контрактом, солдати строкової служби та службовці.

За свої 65 років існування військова частина пройшла досить нелегкий шлях становлення і розвитку. За ці роки вона завоювала довіру народу і держави, виховала багато поколінь захисників-патріотів, які продовжують справу розбудови нашої держави у різних сферах діяльності.

Присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих бійців.

Захід завершився святковим привітанням особового складу вихованцями загальноосвітньої школи №12.

 

 

Шановні військовослужбовці військової частини А4245!

Вітаємо командування та особовий склад військової частини А4245 з нагоди 65-ї річниці з дня її заснування.

Ваша частина має славну бойову історію. А завдяки повсякденній самовідданій праці, наполегливості, високій майстерності та професіоналізму особового складу вона залишається однією з кращих серед формувань Збройних Сил України.

Здобутий величезний досвід дає вам змогу гідно виконувати поставлені завдання, завдяки чому мирні люди мають можливість спокійно жити і працювати.

За це вам глибока шана і повага! Дякуємо родинам наших захисників – за мужність, терпіння, підтримку та вміння чекати в ці нелегкі часи..

Бажаємо усім успіхів, мирного неба, добра, злагоди, оптимізму, родинного благополуччя та нових здобутків у виконанні почесних завдань.

 

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:257