Про розвиток урбаністичного середовища

30 вересня 2020

29 вересня відбулося засідання представників Громадської ради, депутатського корпусу, спеціалістів міської ради щодо створення арт-об’єктів – муралів у м. Прилуки, зокрема на стіні багатоповерхового житлового будинку по вулиці Київській, 313 та на приміщення Прилуцької гімназії №5.

Начальник управління містобудування та архітектури Віктор Тесленко проінформував присутніх, що до Прилуцької міської ради надішло звернення від громадського активіста Овдієнка О.М. про створення муралу, присвяченого 120-ій річниці з дня народження  видатного українського актора театру та кіно, народного артиста УРСР Яковченка Миколи Федоровича та 935-ої річниці міста Прилуки.

 

Учасники зібрання підтримали дану ініціативу, адже формування креативного міського середовища, туристично привабливого іміджу міста є одним з напрямків розвитку Прилук.

Також у ході зустрічі порушено питання про розміщення арт-об’єкту на приміщенні гімназії №5. Після обговорення було запропоновано ініціаторам створення муралу підготувати повний пакет погоджувальних документів, після чого й це питання буде винесено на розгляд членів виконавчого комітету.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

 

 


 

 

Переглядів:126