Нові арт-об'єкти для міста

06 жовтня 2020

Під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету, начальник управління містобудування та архітектури Віктор Тесленко проінформував присутніх про звернення що надійшли до міської ради стосовно створення арт-об'єктів у місті Прилуки.

Одне із звернень надійшло від громадського активіста Овдієнка О.М. про створення муралу, присвяченого 120-ій річниці з дня народження видатного українського актора театру та кіно, народного артиста УРСР Яковченка Миколи Федоровича та 935-ої річниці міста Прилуки

Ще одне звернення надійшло від Громадської організації «Право на захист» щодо створення арт-об’єкта – муралу на шкільну тематику, на стіні будівлі Гімназії №5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна по вулиці Вокзальній, будинок 22 згідно ескізу арт-об’єкта.

Розглянувши дане питання, члени виконкому ухвалили рішення дозволити створення двох арт-об’єктів у місті Прилуки:

1. Мурал на стіні багатоповерхового житлового будинку по вулиці Київській, будинок 313 згідно ескіза, присвячений 120 річниці з дня народження видатного українського актора театру та кіно, Народного артиста УРСР Яковченка Миколи Федоровича та 935 річниці міста Прилуки.

2. Мурал на шкільну тематику на стіні будівлі Гімназії №5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна по вулиці Вокзальній, будинок 22 згідно ескізу арт-об’єкта.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:123