Культурна сфера Прилук відзначає професійне свято

09 листопада 2020

Вітання з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва працівники культури міста приймали сьогодні, 9 листопада. Урочистості відбулися у сесійній залі міської ради за участі міського голови заступника міського голови Тетяни Шкуренко, посадовців міської ради та колективів закладів культури Прилук.

Відзначення Дня працівника культури та аматорів народного мистецтва – це визнання ролі української культури в процесі пробудження та формування національної свідомості. Завдяки справжнім подвижникам своєї справи культура Прилук, як галузь, попри всі труднощі та негаразди, розвивається, збагачується новими іменами, цікавими формами роботи.

У зв'язку з тим, що місто Прилуки знаходиться у «помаранчевій зоні» епідемічної небезпеки поширення COVID-19, захід відбувався з дотриманням протиепідемічних вимог, передбачених нормативними документами, з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої вірусом SARS-CoV-2, що передбачає наявність засобів індивідуального захисту в учасників події.

З професійним святом привітала усіх присутніх та вручила Подяки міського голови та Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Шкуренко. Побажала здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення, великого людського щастя та щирої вдячності від глядачів.

 
 
 

Працівники культури також отримали вітання від своїх колег: начальника відділу культури і туризму Прилуцької міської ради Катерини Мовчан та голови Прилуцької міської професіональної спілки працівників культури Євгенії Гнатів.

 
 
 

Кожен знає, що наша країна багата талантами, але не всі володіють великим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва. Саме викладачі мистецьких шкіл відкривають нових зірочок естради, театру і кіно. Ці люди допомагають молодому підростаючому поколінню стати справжніми майстрами мистецтва.

Свої музичні вітання цього святкового дня колегам дарували: директор міського Будинку культури Олександр Дубовик та викладач Прилуцької дитячої музичної школи імені Л.М.Ревуцького Вячеслав Бенеда.

Усім працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени бажаємо здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасаючого прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення та щастя.

Зичимо вам нових мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив і нових культурних проєктів.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:145