Працівники радіо, телебачення та зв'язку відзначають своє професійне свято!

Сьогодні, 16 листопада, оператори, диктори, кореспонденти, працівники служби зв’язку та журналісти, одним словом, професіонали відзначають День працівників радіо, телебачення та зв'язку.

Завдяки роботі працівників галузі зв'язку та інформатизації України скорочуються відстані між містами і людьми, розповсюджується не тільки інформація, але і духовно-етичні цінності.

Сьогодні в Україні більше 45 мільйонів абонентів мобільного зв'язку, державне телебачення може дивитися 94,5% населення, послугами Інтернет, з різною періодичністю, користується близько 10,5 мільйонів жителів України, кількість веб-сайтів досягла 32 тисяч. Девізом працівників зв'язку і сфери інформатизації в останні роки залишається гасло: «Ми працюємо, щоб Україна стала розвиненою інформаційною державою».

Представників радіо, телебачення та зв'язку у сесійній залі міської ради вітала міський голова Ольга Попенко.

Сьогодні ви відзначаєте своє професійне свято, але разом з тим і свято всієї держави та її громадян, адже уявити наше життя без телебачення, радіомовлення чи зв’язку неможливо. Ви тримаєте нас у курсі всіх подій, поглиблюєте нашу освіту, сприяєте підвищенню культури та громадянської свідомості. Нескінченна кількість програм, яка вами створюється чи транслюється, збагачує наші знання, розважає нас, даруючи хвилини розради й спокою, допомагає сформуватися нашій думці — зазначила очільниця міста.

Звісно з такої нагоди Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради та Подяками міського голови були нагороджені кращі з кращих (список нагороджених).

 

Дякуємо вам за вашу працю, виснажливу й нелегку, але надзвичайно потрібну й важливу для всіх нас, адресуємо вам найтепліші слова й найщиріші побажання.

З вітальним словом до присутніх звернулася та вручила Почесні грамоти голова Прилуцької міської організації профспілки Державних установ України Юлія Касьян.

Музичні вітання винуватцям свята дарували виконавці міських закладів культури і мистецтв Олександр Ярмошенко, Сергій Чунь та Олександр Дубовик.

 

Оператори, диктори, кореспонденти та працівники служби зв’язку – професіонали, у цей святковий день бажаємо вам великих тиражів, росту читацької та глядацької аудиторій, впливового статусу та поваги жителів нашого міста. Нових цікавих вам тем, сміливих та вдалих проектів. Нехай вас ніколи не підводить техніка, здоров'я щодня стає міцнішим, перо гострішим, а натхнення безмежним.

 

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:134