17 листопада - Міжнародний день студента

17 листопада 2020

17 листопада студенти всього світу відзначають своє свято. Ця дата була започаткована ще у 1946 році під час Всесвітнього конгресу студентів, що відбувся в Празі, в пам’ять про розправу над чеськими студентами-патріотами. В знак солідарності зі студентами, які боролись за свободу і демократію в своїй державі, саме 17 листопада весь світ почав відзначати як Міжнародний день студента. Це свято об’єднує людей різних поколінь – нинішніх студентів і всіх тих хто ними колись був, хто зберігає в душі вогонь новизни та креативності.

Шановні студенти! Щиро вітаємо вас зі святом молодості та надії, енергії та мрій, романтики та оптимізму!

Це цікавий, веселий та водночас дуже відповідальний етап у житті кожної людини, коли закладаються основи майбутніх професійних та життєвих успіхів.

Бути студентом – означає бути незалежним, неупередженим, безстрашним, вірити в свої сили. Адже для вас – молодих та сміливих – немає нічого недосяжного.

Приємно відзначити, що молодь нашого міста творча, здібна, прогресивна, мисляча, постійно прагне пізнавати незвідане, висувати перед собою максимальну мету і досягати свого. Ви – наша світла надія на майбутнє, потужна рушійна сила, що невдовзі обіруч візьметься за розбудову та реформування країни, яка обрала європейський вектор розвитку.

Переконані, що кожен із вас віднайде в суспільстві місце, гідне визнання і пошани! Будьте впевнені в своїх силах, ефективно використовуйте кожну можливість, яку дарує ваам доля, і не втрачайте дух свободи! Миру вам, сил, натхнення, віри в краще майбутнє і хай здобуті вами знання та вміння стануть запорукою ycпiшного майбутнього.

Щиро бажаємо вам примножувати свою енергію, успіхи у навчанні, гармонійного духовного та фізичного розвитку. І нехай у ваших серцях назавжди збережуться найяскравіші моменти студентського життя.

З повагою
міський голова Ольга Попенко

Переглядів:112