Зусиллями енергетиків відновлюється електропостачання у Прилуках

16 грудня 2020

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Анна Коваленко за участю АТ «Чернігівобленерго» сьогодні провела онлайн-нараду з представниками структурних підрозділів облдержадміністрації, міських рад міст обласного значення та об'єднаних територіальних громад області.

Участь у онлайн-нараді взяли начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Олег Созінов та начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи міської ради Володимир Бакунов.

На нараді обговорювали нагальне питання щодо відновлення електропостачання у знеструмлених населених пунктах області.

Негода не відступає, третю добу енергетики борються з аномальним намерзанням льоду на проводах. На сьогодні зусиллями енергетиків відновлюється електропостачання у Прилуках. Фахівці запевнили, що сьогодні відновлять електропостачання в м.Прилуки.

Попри всі намагання відновити електропостачання в області ситуація на ранок 16 грудня ще складна, але контрольована.

На вчора залишаються відключеними 107 ПЛ 10 кВ, з них частково включені 40 шт. Без світла залишаються понад 200 населених пунктів. Налипання льоду продовжується через це ситуація погіршується. Обмерзлі гілки дерев, не витримуючи своєї ваги, обламуються, пошкоджуючи обладнання та перекривають проїзд між населеними пунктами.

Певний час зайняло розчищення дороги до місць аварій, - повідомляє АТ «Чернігівобленерго». Від учора для ліквідації аварій задіяно додаткові бригади з районів, які менш постраждали від негоди.

Нагадаємо, значне намерзання льоду на проводах призвело до масових аварій на лініях електропередач по Ічнянському, Борзнянському, Бахмацькому, Прилуцькому, Новгород-Сіверському та Менському районах.

 

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

За інформацією АТ «Чернігівобленерго»

Переглядів:115