Робочий тиждень розпочато з наради

21 грудня 2020

21 грудня під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Руслана Котляра відбулася щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств міста.

Участь у нараді взяли начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Олег Созінов, головний спеціаліст з питань санітарно-екологічного контролю Андрій Бойченко, директор КП “Прилукитепловодопостачання” Андрій Гавриш, директор КП “Міськсвітло” Євген Шаповал, директор КП “Послуга” Сергій Страхов, начальник КП “Прилукижитлобуд” Людмила Голік та начальник КП “Муніципальний контроль” Антон Завгородній.

У ході наради обговорено діяльність підприємств, зосереджено увагу на проблемних питаннях, які виникають під час роботи.

Розглянуто питання роботи комунальних підприємств під час новорічних свят та карантинних обмежень, що запровадяться з 08 по 24 січня 2021 року, а також забезпечення графіку чергувань у вихідні та святкові дні.

На контролі міської ради залишаються питання вуличного освітлення, стану вулично-шляхової мережі та тротуарів відповідно до погодних умов, забезпечення належної роботи внутрішньобудинкових мереж, вчасного вивезення побутових відходів та ін.

Руслан Котляр наголосив на тісній співпраці між підприємствами та необхідності контролю за розповсюдженням серед населення оголошень про тимчасове відключення споживачів від водопостачання у зв'язку з проведенням ремонтних робіт.

За підсумками наради учасниками напрацьовано ряд спільних заходів та дані окремі доручення.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:133