Сертифікація педагогічних працівників 2021

30 грудня 2020

Центр професійного розвитку педагогічних працівників 29 грудня 2020 року провів круглий стіл для вчителів початкової школи по питанню сертифікації педагогічних працівників.

Консультант Центру Тетяна Караулова разом з учасниками зустрічі ознайомилися із Положенням про сертифікацію та наказом МОН «Про деякі питання проведення сертифікації педагогічних працівників у 2021 році», опрацювали процедуру реєстрації для проходження сертифікації у 2021 році. Квота вчителів-учасників по Чернігівській області становить 48 осіб.

Консультант наголосила, що успішне проходження сертифікації зараховується як проходження атестації педагогічним працівником, є підставою для присвоєння йому відповідної кваліфікації або педагогічного звання, а також учителі отримуватимуть 20% надбавки до заробітної плати впродовж дії сертифікату, а це – 3 роки.

Учитель початкових класів Прилуцької гімназії № 5 ім. В.А.Затолокіна Олеся Герасименко, яка успішно пройшла сертифікацію, поділилася досвідом своєї участі у даній процедурі. Зазначила, що сертифікація – це гарна можливість для професійного розвитку та вдосконалення.

Запрошуємо вчителів початкової школи ЗЗСО міста випробувати свої сили.

 

Управління освіти міської ради

Переглядів:120