22 січня - День Соборності України

22 січня 2021

Шановні прилучани!

Український народ 22 січня щорічно відзначає День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Тож прийміть найкращі привітання з нагоди одного з найвизначніших свят українського народу – Дня Соборності України!

Сьогодні перед нашою державою постали нові виклики. На Сході України відстоюють територіальну цілісність, свободу і незалежність українські патріоти, часто ціною власного життя. Серед цих героїв багато наших земляків.

Ми всі віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, її незалежність навіки залишатимуться непорушними. Адже саме в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – сильної й високорозвиненої, духовно багатої, вільної й демократичної, європейської України.

Тільки в єдності наша сила, а наполегливий, цілеспрямований рух уперед дасть змогу продовжити розбудову міцної й багатої держави.

Щастя вам, шановні прилучани, добра, миру, злагоди й глибокої віри в гідне сьогодення й майбутнє рідного міста та України!

У єдності – наша сила! Миру вам і Божої Благодаті!

З повагою міський голова

Ольга ПОПЕНКО

Переглядів:122