Секретар міської ради провів робочу нараду із головами комітетів самоорганізації населення

04 лютого 2021

Секретар міської ради Сергій Чміль провів нараду із головами комітетів самоорганізації населення мікрорайонів міста.

У ході роботи керівники мікрорайонів заслухали начальника відділу інформаційно-аналітичного забезпечення міської ради Світлану Гайдаєнко, яка проінформувала, що перевибори, які повинні були пройти по мікррорайонах у грудні 2020 року відтерміновані. Наголосила, що на офіційному сайті міської ради оприлюднено проект рішення, який буде внесено на засідання чергової сесії міської ради про продовження терміну повноважень.

Під час обговорення нагальних питань мікрорайонів секретар міської ради зазначив, що у Прилуках буде реалізовано Проєкт “Поліцейський офіцер громади”, який направлений на впровадження нового формату роботи дільничних офіцерів поліції, головною метою якого є поліцейська діяльність, орієнтована на громаду. Метою роботи Поліцейських офіцерів громади буде, у першу чергу, попередження правопорушень в інтересах громади. Офіцери поліції будуть більш самостійними у своїй діяльності та виконуватимуть основні завдання поліції у співпраці з головами комітетів самоорганізації населення мікрорайонів міста.

Сергій Чміль дав доручення головам КСН у кожному комітеті облаштувати робоче місце для надання послуг дільничими офіцерами поліції.

За підсумками проведеної наради керівники мікрорайонів отримали ряд доручень від секретаря міської ради.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:134