Проведення вакцинації у Прилуках

16 березня 2021

11 березня 2021 року мобільна бригада Центру первинної медико-санітарної допомоги міста в кількості 5 чоловік пройшла навчання та отримала сертифікати по проведенню вакцинації проти коронавірусної хвороби.

І вже 13 березня Центр отримав 200 доз вакцини AstraZeneca (CoviShield).

У період з 13 по 14 березня 2021 року медичними працівниками Центру було щеплено 50 осіб (1 етап).

Наразі сімейними лікарями Центру ведеться реєстрація пацієнтів, які бажають вакцинуватися та які підлягають вакцинації згідно затверджених МОЗ України етапів щеплення.

Звертаємося до медичних працівників міста з відповідальністю поставитися до свого здоров'я, провакцинуватися та бути готовими надавати медичну допомогу населенню міста.

Нагадуємо, щоб зареєструватися на вакцинацію потрібно звернутися до свого сімейного лікаря! (контакти сімейних лікарів тут)

Якщо у вас виникають запитання, переходьте на спеціально створений інформаційний портал vaccination.covid19.gov.ua, який є офіційним джерелом інформації щодо вакцинації від COVID-19.

Або відповідно до постанови КМУ від 01.03.2021 року №178 затверджено Порядок функціонування Електронної бази даних списку очікування на проведення вакцинації гострої респіраторної хвороби COVID-19 «Портал Дія», зокрема мобільний додаток «Дія», громадяни України віком від 18 років можуть записатися на проведення вакцинації від COVID-19.

КНП "Прилуцький центр первинної медико-санітарної допомоги"

Переглядів:122