Відкрито оновлений ЦНАП

29 березня 2021

26 березня у нашому місті відбулася визначна подія – урочисте відкриття просторого, обладнаного за сучасними вимогами Центру надання адміністративних послуг європейського зразка.

Завдяки міжнародній програмі U-LEAD, яка фінансується за рахунок донорської підтримки Європейського Союзу, зокрема його держав-учасників Данії, Естонії, Німеччини, Польщі та Швеції, мешканці громади будуть мати змогу отримувати якісні послуги в сучасному центрі європейського зразка. Це ще один крок на шляху змін старої системи на сервісну службу, орієнтовану на потреби громадян. Всі питання можна вирішити тут при одному відвідуванні.

 

Міський голова Ольга Попенко у своєму виступі зазначила, що втілюючи в життя цей проект міській владі вдалося згуртувати навколо нього багато служб, громадян, спеціалістів різних ланок, разом пережити хвилюючі моменти і труднощі.

Значну підтримку під час реалізації проєкту надала Галина Москаленко - регіональний спеціаліст Програми “U-LEAD з Європою”.

Також з вітальним словом до присутніх звернулась директор Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації Олександра Хомик. Побажала успіхів у роботі та подальшого розвитку Центру надання адміністративних послуг.

Перерізали стрічку міський голова Ольга Попенко, директор Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації Олександра Хомик, начальник Центру надання адміністративних послуг Світлана Дурдас та директор ПП «МПБП Стимул» Віктор Колесник, після чого керівник оновленого ЦНАПу провела для гостей оглядову екскурсію по будівлі.

“На сьогодні поставлена мета - реалізована і мене, як міського голову, переповнюють радісні емоції, глибока вдячність представникам міжнародної програми U-LEAD, шанованим гостям, вдячність депутатам міської ради попереднього скликання за співпрацю, розуміння і підтримку.” - зазначила очільниця міста.

 
 

Оновлений ЦНАП працюватиме за принципом "єдиного офісу" і "відкритого простору. У новому приміщенні Центру забезпечено максимально комфортні умови для обслуговування громадян: облаштовано сучасну зону ресепшену, дитячий куточок і кімнату матері та дитини, зал прийому, зал для консультування громадян та видачі документів, зручні зони очікування, окремі кімнати для архівування документів, а біля будівлі розміщено безкоштовну стоянку для автомобілів відвідувачів.

 
 
 

У цей знаковий і святковий день хочемо побажати успіхів, вдячних відвідувачів, наснаги та натхнення кожного дня робити вашу відповідальну справу, працюючи на благо кожного мешканця вашої громади і України в цілому!

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:216