Запрошуємо підтримати проєкт Прилуцької громади «Сімейне спортивне дозвілля»

11 травня 2021

Конкурс «Наша громада» проводиться для територіальних громад України  з 29 березня до 30 вересня 2021 року й організований телеканалами ICTV та СТБ у партнерстві з Українським кризовим медіа-центром у рамках Програми USAID  «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).»

Громада, яка переможе у конкурсі, отримає грошове заохочення -  500 тис. грн на реалізацію ідеї.  26 громад, які пройдуть у фінал отримають медійну підтримку.

Запрошуємо підтримати проєкт Прилуцької громади «Сімейне спортивне дозвілля» https://otg.fakty.com.ua/communities/prylutska-hromada .

Мета проєкту:   забезпечити доступність й урізноманітнити напрями змістовного активного сімейного дозвілля, підвищити рівень рухової активності мешканців м. Прилуки шляхом створення двох ресурсних пунктів спортивного обладнання та інвентарю (для пішохідного туризму та велопоходів, прогулянок на лижах, спортивних ігор) для надання послуги безоплатного тимчасового користування (прокату).

Відео-презентація проєкту “Сімейне спортивне дозвілля”

Відеорепортаж ТК “Прилуки” від 19 травня 2021 року

ЯК ПРОГОЛОСУВАТИ?

1. Зареєструйтеся на сайті https://otg.fakty.com.ua/user/register    через електронну пошту або свій акаунт у Facebook.

2. На сайті https://otg.fakty.com.ua/ оберіть вгорі вкладку «Громади» та знайдіть Прилуцьку громаду скориставшись фільтром «Область» ( обравши Чернігівська).

3. Натисніть кнопку "Проголосувати" за проєкт Прилуцької громади https://otg.fakty.com.ua/communities/prylutska-hromada . Після чого з’явиться інформація на екрані про підтвердження голосування.

4. Пам’ятайте, Ви можете проголосувати за п’ять різних проєктів. Відповідно до Правил конкурсу, виборцем може бути людина, якій виповнилося 14 років і яка має посвідку на проживання на території України. Голосувати можна з будь-якого куточку країни, окрім тимчасово окупованих територій.

5. Інтернет-голосування триватиме з 10 травня 00:01 по 31 травня 23:59.

Залучайте друзів та членів родини до голосування!

 

Переглядів:143