Визначена підрядна організація для виконання ямкового ремонту вулично-шляхової мережі

18 травня 2021

За результатами тендеру визначена підрядна організація для виконання ямкового ремонту вулично-шляхової мережі пневмо-струменевим методом. Дані робити в місті виконує Прилуцька компанія ТОВ “АГРО-ФЛОРА”.

На сьогодні роботи вже проведені на наступних вулицях: Сорочинська, Боброва, Густинська, Котляревського, Ярмаркова, Пушкіна, Гвардійська, Іванівська, Ю.Коптєва, Гетьмана Сагайдачного, Івана Скоропадського, частково Андріївська, Костянтинівська, Садова та 1 Травня (ділянка, яка у поточному році на капремонт не планується).

Технічний нагляд за виконанням ямкового ремонту здійснює інженер з технічного нагляду, який щоденно контролює виконання робіт безпосередньо на місці.

Сьогодні ще триває процедура тендерних торгів на закупівлю послуг з поточного ремонту проїзних частин міста асфальтобетоном.

Крім того, у проекті міського бюджету на 2021 рік заплановано проведення капітального ремонту на вулицях міста, які є артеріями — це 1 Травня (від заводу Пласмас до вул.Ю.Коптєва), Козача (по маршруту руху великовагового транспорту від вул.Київської — повністю).

До того ж у центральній частині міста планується капітальний ремонт найбільш завантаженої частини вул. Івана Скоропадського (від вул. Незалежності до вул.Земської). Проєктом передбачається не тільки заміна асфальтового полотна, але і розширення проїзної частини, встановлення бордюрного каменю та облаштування стоянки.

Міська рада співпрацює з облдержадміністрацією стосовно завершення робіт з капітального ремонту по вул.Вокзальній.

На виконання розпорядження міського голови від 16 квітня 2021 року №81р спільно з представником патрульної поліції в Чернігівській області здійснено комісійне обстеження щодо закріплення автомобільних доріг міста технічними засобами організації дорожнього руху, за результатами якого, визначені об’єми та підготовлено технічне завдання на тендер. Переможцем тендеру є КП “Міськсвітло”.

У поточному році передбачено встановлення 72 дорожних знаків.

Уже завершені тендерні торги з поточного ремонту вулиць з грунтовим покриттям. Договір укладено з переможцем тепдерних процедур - КП “Послуга”. У ході виконання зазначених робіт буде проведено грейдерування 92 930 кв.м. грунтових доріг та їх підсипка щебенем (близько 600 тон).

КП “Послуга” уже виконує роботи з підчистки бордюрів від землі та бруду. На сьогодні виконані роботи по вулицях Київській та Незалежності.

 

За інформацією управління житлово-комунального господарства міської ради

Переглядів:125