Відбулося планове навчання з територіальної оборони

26 травня 2021

26 травня на базі Державної установи «Прилуцька виховна колонія» відбулося урочисте закриття навчальних зборів територіальної оборони області, які тривали з 12 по 26 травня.

Наша громада показала злагоджену роботу всіх складових територіальної оборони: резервістів і військових, влади на рівні області і громади, підприємців і громадських лідерів.

Міський голова Ольга Попенко у своєму виступі підкреслила, що навчання мають згуртувати людей, навчити діяти в надзвичайних ситуаціях та підготувати до оборони території України.

Подякувала всім за участь у навчальних зборах, побажала міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту, порозуміння, згуртованості та впевненості в майбутньому.

Багато з тих, хто брав участь в навчанні цього року вже були на зборах у 2018 році, тому для них це додаткове відпрацювання своїх знань і навичок. Проте, будули й ті, хто навчалися вперше. Серед бажаючих у цьому році є й жінки.

За сумлінну службу під час проходження зборів оперативного резерву, високі показники в бойовій підготовці та з нагоди Дня резервіста України міський голова нагородила Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради — резервістів. (Список завантажити).

 
 
Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:122