Для спільноти вчителів художньо-естетичного напрямку та трудового навчання відбувся методичний івент «Досвід – пошук – результат»

28 травня 2021

На базі Прилуцького Центру творчості дітей та юнацтва для спільнот вчителів художньо-естетичного напрямку та трудового навчання 27 травня 2021 року відбувся методичний івент «Досвід – пошук – результат».

Традиційно, щороку ЦТДЮ організовує звітну виставку художньо-творчої діяльності вихованців та викладачів. У цьому році вона представлена творчими роботами, які присвячені 30-й річниці Незалежності України «Ти у серці моїм, Україно!».

 Суспільна потреба спонукає сучасний освітній заклад до пошуку нових педагогічних ідей, технологій, методів та підходів до поширення передового педагогічного досвіду. Учасники спільнот мали можливість не просто споглядати чудові роботи, а й ознайомитися з новими техніками їх виконання. З піднесеним настроєм учасники зібрання взяли участь у майстер-класі «Знайомство з технікою «Кавовий живопис», який провела керівник гуртка – методист ЦТДЮ Сидоренко Лариса Леонідівна.

У ході заходу педагоги обмінялись досвідом роботи та своїми враженнями від побаченого.

Координатором проведеного методичного івенту «Досвід – пошук – результат» була Гапченко Людмила, консультант КУ «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Прилуцької міської ради.

Велика вдячність адміністрації та педагогам ЦТДЮ за надану можливість проведення івенту, за багатство вражень, набутий досвід та гарний настрій!

КУ «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Прилуцької міської ради

Переглядів:148